mandag 1. mars 2010

Three Valleys


I går kom vi hjem fra en knall fin skitur til de franske alper, nærmere bestemt Three Valleys. Det var dusinvis av heiser og bakker. Selv om vi hadde 5 dager i bakken, kom vi nok bare over en brøkdel av skianlegget! Vi hadde kjøpt nye ski før vi reiste, telemarkski. Vi hadde just så vidt prøvd oss på dette før vi reiste, så de første dagene var vi veldig stive og støle og fikk ikke helt taket på telemarken. Men mot slutten av uken hjalp det seg. Den siste dagen gjorde vi "Three valleys rally" som vil si at vi var innom tre daler i løpet av dagen. Siden det er forskjellig daler må en være påpasselig med at en kommer seg tilbake til riktig dal før dagen er omme, hvis ikke venter en meget dyr taxitur. Dette gikk med to minutters margin, så litt spenning ble det. Vi hadde alt fra snøstorm til strålende sol. Nysnøen ga perfekte forhold i bakken, og når solen tittet frem, ble det veldig bra!
De første dagene var det bare oss og broren min, men etterhvert kom svigerinnen min og 4 andre, så vi var en gjeng som rant sammen. På kvelden lagde vi god mat, leste og gjorde diverse andre hytteaktiviteter :)
En veldig bra ferie som frister til gjentakelse :)

2 kommentarer:

  1. Det både så og hørtes kjempekjekt ut! Domt at dere ikke er i Grimstad når vi kommer... Håper dere vet at dere er hjertelig velkomne på overnatting på Jæren når som helst! Savner dere!

    Klem

    SvarSlett
  2. For en opplevelse!
    *misunnelig*

    Klem!

    SvarSlett